KIMBO ISTORIJA

KIMBO ISTORIJA

Napulj, svetska prestonica espreso kafe, mesto je u kojem je Cafe do Brasil, proizvođač Kimbo Kafe i Kafe Cose, počeo. To je jedna od najvećih Italijanskih priča o uspehu, koja je započeta 50-ih godina prošlog veka. U istorijskom centru Napulja, mala pržionica kafe počela je sa prodajom pržene kafe barovima i kaficima.

Napoli, svetska prestonica italijanske espresso kafe

Ovo je mesto gde je “Cafe do Brasil” , proizvođači Kimbo kafe , počeo . To je jedana od velikih italijanskih uspešnih priča , koja je počela 50-ih godina u istorijskom centru Napulju , gde je mala pržionica kafe krenula sa prodajom pržene kafe kafićima i kafe radnjama . Na vrhuncu uzbudljivoj ekonomskog buma šezdesetih, tržište kafe je došlo do značajne prekretnice: novi sistemi za pakovanje omogućili su da se kafa prodaje u konzervama. 

Osnivači Kimbo Kafe

Osnivači kompanije shvatili su važnost ove prednosti, koja je omogućavala bolju očuvanost proizvoda i njegovu širu distribuciju. Oni su stvorili brend – “Cafe do Brasil” – da snabdevaju kafom sa jedinstvenim kvalitetom i ukusom u domaćinstvima i kafićima. Zahvaljujući stručnosti stečenih na polju, kompanija je rasla eksponencijalno i danas je jedna od vodećih pržionica u Evropi, koja neprekidno osvaja nova tržišta širom sveta. Sposlobnost da razumeju i predcide trendove u ukusima potrošača ogleda se u ostvarenom učešću na tržištu kafe: kompanija “Cafe do Brasil“, sa brendom Kimbo, održali su drugo mesto od 1994. gofine na italijanskom tržištu maloprodaje za pakovanu kafu. Uspeh ostvaren zahvaljujući nepokolebljivosti kupaca i vernosti zasnovanoj na jednom konkretnom elementu: kvalitet proizvoda.

Quality Management Systems Certification

Značaj tehnologija ima za društvo vide kontinuirano ažuriranje mehanizacija postrojenja i proizvodnog procesa . Posveenost koja garantuje postizanje najviših standarda kvaliteta, 2003. godine obezbedio je kompaniji “ISO 9001:2000 Sistem Upravljanja Kvalitetom Sertifikat”.

Kvalitet Pržionice i Trgovine

Danas , sa kancelarijom u Beogradu nastavljamo naše putovanje i dovođenje naše sjajne mešavine za uživanje Srpskim potrošačima, u njihovim barovima, domovima i kancelarijama .

Naša misija je stoga, da radimo sa posvećenošću i strašću, da garantujemo kafu odličnog kvaliteta i nepogrešivog ukusa , u najfinije napolitanske tradicije; da tržištu ponudimo širok asortiman proizvoda koji će zadovoljiti različite zahteve potrošača i evolucije u tehnologiji; da se širi espreso kult širom sveta.

Ovo je misija koju je “Caffe Kimbo” pratila u 50 godina svoje aktinosti.

“Caffè Kimbo” je uvek bio fokusiran na održanju visokog kvaliteta kroz rigoroznu selekciju sirovina i skrupuloznu obradu.

Cilj je ostvaren zahvaljujući pažljivom praćenju celog lanca proizvodnje i primenom najsavremenije tehnologije .

Zadovoljni klijenti...

×
×

Cart