Partizan ima novog sponzora, koji sponzoriše Seriju A i Napoli

Partizan ima novog sponzora, koji sponzoriše Seriju A i Napoli

Partizan je potpisao sponzorski ugovor sa renomiranom italijanskom kompanijom za proizvodnju kafe Kimbo.

Ugovor je ispred Partizana potpisao generalni direktor Miloš Vazura, kao i direktor kompanije Kimbo Boban Ilijev.

  • Zadovoljstvo je kada jednu godinu možete privesti kraju potpisivanjem sponzorskog ugovora sa kompanijom poput Kimba. Uzimajući u obzir njihova sponzorstva u Seriji A kao i celokupnu filozofiju kompanije, više cam nego siguran da ćemo imati vrlo uspešnu poslovnu saradnju, ne samo kad je reč o ovoj regiji već i šire. Naši planovi i vizije za budućnost se podudaraju sa planovima kompanije, koju krasi bogata tradicija i još uspesnij biznis kodeks – istekao je Vazura.

Kimbo je kompanija koja je osnovana 1963. godine od strane braće Rubino. Iz imena kompanije, koje asocira na egzotične zemlje u kojoj se izvorno gaji biljka kafe, nastao je brend Kimbo.

Preuzimanje stare porodične firme „La Tazza d Oro“ iz Kaljarija, Kimbo se širi po celoj Sardiniji dobijajući mnoštvo kafeterija. Od 1994. godine do danas kompanija zauzima drugo mesto na tržištu proizvođača pakovane kafe kafe u Italiji.

Vrtoglavi uspon kompanija ponajviše duguje svojoj striktnoj lojalnosti tradiciji i izvanrednom kvalitetu proizvoda, kao i pravim investicijama u infrastrukturu i marketing. Najbolji primer je investicija u fabriku u Napolju koja se prostire na 40000 kvadratnih metara i u kojoj se procesi proizvodnje konstantno usavrsavaju, uvek garantujući uživaocima naše kafe najviši standard kvaliteta našeg proizvoda.

Svoje zadovoljstvo potpisivanjem sponzorskog ugovora sa Partizanom iznela je i direktor marketinga Kimbo Kafe Suzana Lazarevic.

  • Kimbo je italijanski premium brend iz Italije i jedan je od tri najveća proizvođača espreso kafe kao i najprodavanija kafa u Italiji. Kimbo je na našem tržištu od 2012. godine i za ovih par godina na našem tržištu stekao je reputaciju vrhunskog brenda espreso kafe. Kimbo je kompanija koja podržava sport, jer sponzori smo Serije A, popularnog Kalča, kao i jedan od sponzora fudbalskog kluba Napoli. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa fudbalskim timom Partizan i od danas zvanično budemo jedan od sponzora i pomognemo fudbalskom klubu Partizan u ostvarivanju vrhunskog rezultata.

Izvor: www.zurnal.rs

Podeli na:
0
×
×

Cart